zondag 19 april 2009

Dinner time in the Charente

Als besluit van een 3-daags durende verjaardag, hebben we gedineerd in restaurant l'Essille http://www.hotel-restaurant-essille.com/ in Bassac, zo'n 10 minuten rij-afstand van Sigogne. Het restaurant was gezellig vol met leuk publiek. De bediening was prima; de baas zelf was duidelijk geen gastheer. Hij zag er sjofeltjes uit voor zo'n restaurant en stond maar te praten bij 1 echtpaar die hij duidelijk goed kende. Al zeg je maar bonsoir et au revoir, dat kost niets. Toen we vertrokken, zat hij in een wat donkere kamer tv te kijken!!! Nee dat was een duidelijk minpunt. Onze spionne heeft foto's gemaakt van de diverse gerechten die we hadden gekozen. De Pouilly Fumé, één van mijn favoriete witte wijnen, dronk heerlijk weg. Wat mij betreft een aanrader als je wat te vieren hebt.

3 opmerkingen:

Jan zei

Franca, als er Pouilly voor staat, Fumé of Fuissé is 't altijd goed alleen de prijs valt bij de laatste nogal eens tegen. Als je nog ergens een fles van die soorten hebt staan...'t is maar 40 km. van hier. Een verjaardags feestje van drie dagen, dat grenst al haast aan decadentie.
Je kan er maar deugd van gehad hebben 't is je gegund.

Homeinthecharente zei

Nice photos.... but then I would say that, and we had a great evening too..

Darren

Karine zei

Franca,
een beetje laat maar toch een late verjaardagswens. Een heel fijn jaar met een grote berg aan fantastische gebeurtenissen, frivole ideetjes, fveel gasten, fmooie herinneringen.