maandag 20 oktober 2008

Tupperware 'party'

Speciaal voor Jan en René:

Ik vond het verschrikkelijk! Dacht ik nog met mijn naieve hoofd dat we zelf allemaal muffins gingen maken en had ik gelukkig nog net niet m'n Jamie Olivier schort meegenomen.....; 't zou allemaal erg raar zijn! Want de demonstratrice ging dus zelf de muffins maken en wij konden lijdzaam toekijken. En dat alles in een tupperware bakje en nog 1.....Terwijl deze in de oven stonden, was het dus uitleg van allerlei plastic bakjes......; voornamelijk voor koken in de magnetron....nou nee wij zijn voor het gas!
En ik kan jullie tot ieders' tevredenheid mededelen dat dit meisje als enige niets maar dan ook niets heeft gekocht, in tegenstelling tot de 11 anderen!
Tja kwestie van karakter hè?!
Als je me niet gelooft, vraag je het maar aan m'n broer!

Fabiola die wel wat heeft gekocht, geeft in november de party bij haar thuis...ik heb haar al direct gezegd dat ik niet kom. Duidelijkheid scheppen heeft iedereen baat bij.

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Franca,
Dat is nu eens karakter hebben zie ! Je bent waarschijnlijk een wereld unicum. Naar een Tupperware party gaan en niets bij hebben, nooit vertoond...Besef nu wel dat die verkoper/ster er degelijk een complex aan gaat overhouden, die zit morgen in de psychiatrie.
Jan

René van Gellekom zei

Ja en Jan, ze zakt meteen in de pyramide van verkopers en dat komt allemaal door Franca om dat ze te beroerd was om een luizige euro uit te geven :lol:

Goed gedaan hoor Franca. Wat een wilskracht!

Porter Family zei

Dank dank dank!

Darren was ook blij, maar dat had vast een andere reden ;-)

Anoniem zei

@Franca & René,
de andere kant van de medaille is dan wel dat op deze wijze de "hollanders" die reputatie van HOLLANDER in het buitenland krijgen...Ik zou toch twee eierdopjes gekocht hebben, alleen al om de reputatie.
Jan

Anoniem zei

Franca,
Je kan natuurlijk niet alles volgen in de muziek maar Tammy Wynette niet kennen betekent een gat in je cultuur of je hebt een hekel aan country muziek...
Jan

Porter Family zei

@Jan, well on topic blijven op deze site hoor ;-)

Dus Tammy Wynette hoort bij Amy MacDonald! Ik geef toe dat het een beetje krom stond, maar Duffy ken ik niet. Tammy uiteraard wel 'stand by your man' en 'd.i.v.o.r.c.e' en dat ook nog uit m'n hoofd. Maar niet aan mij besteed.

Anoniem zei

Tja zo'n party... ik ben er ook allergisch voor... Zo stond ik maandagavond rond 21.00u te rennen op de loopband van de sportschool wordt ik door Marian (ja, zo heet ze echt) mijn medemartelaar uitgenodigd voor een "leuke party joh morgenavond bij mij thuis" waar ze allerhande handige dingen voor in de keuken gingen demonstreren. Zo ook een koektrommel die je kunt invouwen als je 'm niet gebruikt. Trouwens... ook als je 'm wel gebruikt; haar zoontje had 'm al ingevouwen terwijl er net koekjes in zaten... Ach, dan heb je gelijk 10x zoveel koekjes zei ik laconiek tegen haar. Maar ik heb resoluut ook gelijk gezegd dat ik een bloedhekel (ietwat minder sterke versie dan dit maar op hetzelfde neerkomend) heb aan dit soort verkoopparty's. Omdat je je inderdaad verplicht voelt tegenover je gastvrouw tot de aankoop van nutteloze dingen. Franca, ik geef je helemaal gelijk!!!
groetjes weer vanuit Holland,
Marian
(nee nee, GEEN volbloed Hollander. Ha!)