vrijdag 3 oktober 2008

Geschrokken

Vanmiddag sprak ik vriend Patrick en hij vertelde dat mijn vriendin Fabiola woensdag een ongeluk heeft gehad met de auto. Wat was er gebeurd, en hij heeft het mij 2x moeten uitleggen voordat ik alles begreep. Zij reedt om 18:00 uur, nog licht dus, tussen 2 dorpen om naar huis te gaan, na haar werk. En plots zag ze een hert voor haar auto en remde met alle macht, zo dat haar auto ondersteboven is geraakt ('n Twingo) en zij zelf dus in de riemen bleef hangen.
Het toeval wilde dat een vriend van hun Patrick hielp met alle werkzaamheden in het huis en hij in de buurt woonde waar het ongeluk was gebeurd. Hij herkende onmiddellijk de gele auto van Fabiola en uiteindelijk heeft de brandweer haar uit haar benarde positie moeten helpen. Uiteraard kwam ook de ambulance die haar op de brancard naar het ziekenhuis in Cognac vervoerde. Voor zover ik heb begrepen, heeft Fabiola geen echte letsels, maar morgen ga ik naar haar toe uiteraard en hoor ik het verder. Want ik begreep wel dat ze in bed ligt.
Auto is overigens total-loss.
Fabiola vroeg nog aan haar man of ik het wist, maar hij had gezegd dat ie me nog niet had gezien. Ja dat klopte...maar, sorr guys, mannen blijven mannen maakt dus niet uit welke nationaliteit!
Zaterdag ga ik dus gauw m'n vriendin opzoeken met een bos bloemen en wat te lezen! Wordt vervolgd...

2 opmerkingen:

Anoniem zei

't Zijn dingen die gebeuren "op den buiten".'k ben ook al zwaar in de remmen moeten gaan voor twee reeën die plots de baan overstaken. Een kameraad heeft 2500€ kosten gehad aan zijn auto door een everzwijn, dat dan nog gaan lopen is ook nog.
Wens Fabiola in elk geval een spoedig herstel.
Jan

Porter Family zei

Ik begreep van m'n buurvrouw (en die kan het vast weten ;-) ) dat er dit jaar heel veel herten zijn. Fabiola's auto a la sardineblikje en niet all-risk verzekerd...ai ook dat doet dus pijn.