woensdag 15 oktober 2008

Jonkvrouw van AvignonKennen jullie deze tv serie uit de jaren zeventig?
Het toeval wilde dat ik in contact kwam met iemand, via de vragenrubriek van de jaren 70, die deze dvd zocht.
http://www.hotforum.nl/forum/jarenzeventig

Vandaag zag ik deze ook in de winkel liggen en ik kon hem eigenlijk niet weerstaan. En ik geloof niet dat er ondertiteling aanwezig is, dus het wordt een hele uitdaging. Want in 1972 was ik pas 10 en zo heel erg veel herinner ik mij ook niet meer van deze tv-serie.

9 opmerkingen:

René van Gellekom zei

Ja de titel ken ik nog wel, maar ik vond de serie geloof ik net zo leuk. En wat leuk dat jij deze serie vond zeg.

Zit je nu een alternatief jeugdsentimentensitje te beginnen hier in het kader van het strakke regime op die andere site?

:lol:

Anoniem zei

Franca,
Ik heb wel eens een jongedame gekend in Avignon, die werkte in de Ford garage daar. 't Zal wel niet dezelfde zijn zeker ? De serie zal enkel in NL uitgezonden zijn want in B hebben we er nooit van gehoord.
Jan

René van Gellekom zei

Jan ik verwarde die serie vaak met die Belgische serie iets met Alverman? Maar volgens mij lagen die qua tijd ver uit elkaar.

Anoniem zei

@René,
De Belgische serie is Johan en de Alverman. Ik ken de serie van de herhalingen. De 70'ers zijn bij ons geen TV jaren geweest, pas getrouwd en we wilden de eerste jaren geen TV, toch te veel werk toen...
Jan

Porter Family zei

Ik ben bang dat het niet dezelfde was van de Ford Garage Jan!

Als je hier weer bent Jan, moet je hem maar eens lenen.

Overigens heb ik Nicci French al 2 weken geleden uitgelezen en ben nu aan Donna Tart bezig; die duurt wat langer want 't is een dikke pil.

Enneh René, je zou het bijna denken...maar toch maar niet.

Anoniem zei

Franca,
Morgen weten we meer over de terugkeer, dan zijn we met Belle naarde dierenarts geweest voor een echo. Terugkomen voor de winter doen we nog in elk geval. Er is nog te veelin orde te maken voor de winter, zwembad,tuin,verwarming...
Om te lezen moet je komen kiezen, keuze genoeg, toujours bienvenue
Jan

ineke zei

de titel zegt mij ook wat, maar ik kan er echt geen verhaal meer bij bedenken. Was het een kinderserie? Ik geloof het wel he?
Wel leuk die oude series.

gr Ineke

Porter Family zei

Nou ik heb net dvd 1 (nog 1 voor de boeg) bekeken, terwijl ik eigenlijk Fleur's spullen op moest ruimen, maar ja....het vlees was zwak zal ik maar zeggen.
En nog zonder ondertiteling ook, want die zat er niet op, maar kon het allemaal redelijk volgen.

Nee Ineke het is toch geen jeugdserie, gewoon een romantische serie met uiteraard een happy end...; dat moet tot morgen wachten.

Anoniem zei

Jonkvrouw van Avignon.

Zeer mooie serie. Op 3 DVD met N.L. ondertiteling.
VIA:
omnium2000@hotmail.com