zaterdag 11 oktober 2008

IndianGisteren was het extra feest want Darren kwam met de auto en had een heerlijke Indiase maaltijd meegebracht van ons favoriete restaurant in London.
Met uitzondering van de Samosa's die waren wat minder bestand tegen de lange afstand, was het meer dan verrukkelijk. Dit was de 1ste keer dat we een Indiase maaltijd buiten konden nuttigen!
En...guess what....er is nog meer dan genoeg over, dus.....vanavond weer. Ik heb er nu al zin in.
Sakib Indian Cuisine in London SE12, the best in town!

8 opmerkingen:

René van Gellekom zei

Geweldig Franca. Doet mij meteen denken aan dat programma van die Engelsmannen(één uit India) die een curryrestaurant wilden beginnen in Frankrijk.

Kan mij voorstellen dat je lekker hebt gegeten. Als het maar niet uit potje van de familie Patak komt. Hoewel, dat is ook lekker als je het maar goed verwerkt zoals ik dat doe.

Anoniem zei

Jammmie, ziet er heerlijk uit zeg !!!

Groetjes Sylvia

Anoniem zei

Franca,
Echt niets laten aanpraten door de Tuperware mensen ? Geen "wonderemmer", geen plastic peper & zout stelletje, geen charcuterie"vershoud"doos ?
Echt niks ?
Jan

René van Gellekom zei

Ja hoe is het eigenlijk afgelopen op die Tupperware©party?

Hadden ze geen handige bakjes om curry voor lange reizen in te bewaren?

Porter Family zei

@René, ja dat programma heb ik ook gezien....was niet echt een succes!
Nee hoor alles supervers van het restaurant....; wat je ver haalt is lekker, gaat nog steeds op!

@Jan en René, de tupperware party vindt (pas) op maandag de 20ste oktober plaats....dus....dan zal ik jullie informeren.

René van Gellekom zei

Moeten we toch onze agenda's beter bijhouden Jan.

Willen we een beetje geloofwaardig en kek over komen is dat wel het minste hoor. ;-)

Anoniem zei

@René,
Nog een agenda daarbij ? Een Franse , een Belgische en dan nog een Tupperware agenda, er stond in het bericht wel dat het de 20° was maar daar was overheen gelezen...
Wedden dat ze toch niet kan weerstaan en toch van die pottekes mee naar huis brengt. Wat het zijn begot goei verkopers die tupperware mijnheren en madammen !
Jan

ineke zei

Dat is boffen!!! Wat ziet het er heerlijk uit, mmmm
Dat soort heerlijk eten (+ indonesisch bv) mis ik hier ook wel eens: dus toch maar weer eens zelf maken. En toch maar met Patak...... (Is volgens een indiase kennis echt wel OK en is hier wel te krijgen)