zaterdag 24 mei 2008

Onze 1ste Kersen



Speciaal voor blogger Jan! Jan één van onze kersenbomen geeft ook al heerlijke kersen. Fleur en ik hadden het plan om deze vanmorgen te gaan plukken maar helaas was het weer nogal regenachtig. Hopelijk morgen. Maar hierbij een fotootje (als bewijs)!.
Let ook vooral op de 3 kersen aan 1 tak, 1 donkerrood en rijp voor de pluk, 1 wat lichter van kleur en 1 nog helemaal wit!

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Franca, ofwel is hier photoshop in 't spel, of Sigogne ligt niet op 15 km van Cognac maar 15 km van Malaga, of de Super U in Rouillac speelt mee onder één hoedje en heeft jullie een kilo Spaanse kersen verkocht die nu met secondenlijm in de boom zijn geplakt. Ofwel hebben wij hier 5 kersen- en kriekenbomen die extra laatbloeiers zijn. Het is nu pikkendonker anders zou ik onze grasgroene kersen even gaan fotograferen.
Jan

Anoniem zei

Whow, zo vroeg al???? Heerlijk zeg!
Hier hebben we net zo'n beetje de bloesem in alle bomen! Duurt dus nog een poosje.

Porter Family/Au Bellefleur zei

@Jan,
Ja 't blijft een micro klimaat he hier! En soms is het inderdaad op 10 km verder slecht weer en hier in Sigogne prachtig!

@Ineke, ach meid jullie tijd komt nog en dan maken de kersen hier weer plaats voor de pruimen...en zo gaat het door tot de appels, vijgen en walnoten en dan komen de dennenappels weer voor december! Moet daar nog even niet aan denken.