woensdag 2 april 2008

Familie bezoek uit Nederland


Ja...ik schrijf nu wel uit Nederland, maar ze kwamen uit Spanje! Mijn nicht Lies en haar man George waren op doorreis na 4 maanden weer terug naar hun huis in Nederland. Zij hebben een supergezellig en mooi appartement gekocht op een uur rijden van Malaga, meer zeg ik niet, want het is nog een stukje 'oud' Spanje. Dus niks geen costa's, broodjes kroket en dat soort ellende, maar echt heuvelachtig en op bijna loopafstand van het strand.
Mijn nicht en aangetrouwde neef zijn erg reislustig, hebben bijna jaarlijks een reis gemaakt door de binnenlanden van India, China....noem het maar op. En nu gaan ze zich een beetje settlen in Spanje. Ze zagen er lekker gezond en uitgerust uit, ook al bracht het managen van hun huis project de nodige consequenties met zich mee. Gelukkig was daar een tweeling broer van David Copperfield, dus nicht ook weer blij, die hun huis in een paleisje heeft getoverd. We hopen zeker 't is maar 2 dagen rijden van ons vandaan! (we vliegen en huren wel een auto!) jullie op te zoeken in .....
Zal ook even een fotootje plaatsen; als ze het niet willen, hoor ik het wel. :-)
Dus het was een klein feestje gisterenavond toen ze kwamen; lekker heel uitgebreid zitten praten en lachen over verbouwingen, huis-tuin-keuken zaken, persoonlijke dingen en herinneringen. Ze brachten een heerlijke Spaanse cake mee en die is al bijna op. Fleur en ik vonden hem zo lekker!
Fleur heeft heerlijk geholpen, eerst al met de voorbereidingen voor het eten en daarna heeft zij de toastjes gemaakt en geserveerd en heeft hen nog even versteld laten staan van haar 3 taligheid en het schrijven van het hele alphabet in 'Majuscule Anglaise' (zeg maar sierletters). Nu moet je weten dat Lies Franse les heeft gegeven op school en ook als reisleidster in Parijs heeft gewerkt, dus die spreekt ook haar talen wel (inmiddels ook vloeiend Spaanse 'bouwtaal'). Al met al gingen we heeel laat/vroeg naar bed, dus tekenend voor gezelligheid.
Lieve Lies, Lieve George, komen jullie gauw weer op 'doorreis'?

Geen opmerkingen: