dinsdag 22 april 2008

Het gaat goed!

Ja het gaat goed met onze boekingen! Deze week hebben we betalende vrienden die nog extra nachten hebben bijgeboekt, 8 nachten in het totaal! Zaterdag kwam er een jong Frans stel de oprijlaan op om te vragen of we een kamer hadden voor 2 nachten; waarvan 1 nacht voor de man alleen en de 2ste nacht dus voor hun huwelijksnacht.
Ja ja we hebben ons 1ste bruidspaar!!! Nadat ik hen alle kamers had laten zien, vroeg de a.s. bruid of ze mocht kiezen...tuurlijk mocht dat! Dus zij slapen in Tournesol. Deposit betaald en alles geboekt voor hen. Het is echter een Franse gewoonte dat de getuigen tijdens de huwelijksnacht 'herrie' komen maken, maar zeiden ze gelijk dat ze begrepen als wij dat niet wilden en/of als we andere gasten zouden hebben dat dat niet zou kunnen.
Dezelfde avond ontvingen we een 'repeat' boeking voor 2 kamers voor 1 week in het hoogseizoen; ze vertrekken net wanneer de huwelijksnacht van het Franse echtpaar is; dus ook dat komt mooi uit.
Ook mijn salaris van de Amerikaanse filmploeg is eindelijk vandaag op de rekening gestort.
Mijn moeder gaat helaas woensdag al weer weg, na 2 weken, het was te kort en ze heeft me ook heel fijn geholpen....neem alleen al de strijk die ze voor ons heeft gedaan. Maar belangrijker is natuurlijk de gezelligheid.

5 opmerkingen:

Anoniem zei

Natuurlijk nog van harte met je verjaardag!!! Beter laat dan nooit, toch?
Goed dat de boekingen binnen gaan komen, daar doe je het toch voor.

En die speldjes van Fleur staan geweldig!!!!!!!!!!!

René van Gellekom zei

Het ´rommelt´dus lekker door met de boekingen in de tent met. Anita vond jullie B&B erg leuk toen ik het liet zien op internet, dus je weet maar nooit. Maar ja eerst maar even verbouwen(als ons huis is verkocht) en dan zitten we nog met onze Labrador die niet mee mag. Nou ja komt komt raad.

Porter Family/Au Bellefleur zei

Dank je Ineke; ook namens Fleur!

Ja René, wij houden ook van dieren, zeker labradors, maar ja qua hygiëne blijft het lastig of wel een keuze. En haren overal is niet echt wat je wilt.
Maar er zijn goede pensions hoor of ouders/vrienden...die het leuk vinden om op jullie hond te passen.
Gelukkig zijn daarentegen kinderen weer wel welkom en dat is ook niet overal onder een bepaalde leeftijd. Dus toch nog positief ;-)

René van Gellekom zei

Mogen puberende jongetjes van 13 jaar en ouder wel dan. Die zou ik als eerste weigeren. hahahahaha. Nou ja zoals ik eerder al volkomen fout schreef komt tijd, komt raad.

Porter Family/Au Bellefleur zei

@René, wat dacht je van de papa's van puberende 13 jarige jongetjes??? :-)