dinsdag 4 september 2007

TV

Als het meezit hebben we binnenkort tv aansluiting waardoor we alle kanalen van Europa kunnen ontvangen. A.s. vrijdag laat in de middag komt er een man kijken wat er voor nodig is en kan hij een offerte uitbrengen. We willen graag Astra (denk ik), enfin van een andere Blogster heb ik inmiddels wat bruikbare tips ontvangen.

2 opmerkingen:

jean-jean zei

Beste Porter Family,
Wij hebben sinds twee jaar in 16240 La Magdeleine (40 km van bij jullie)digitale satteliet TV via TV-Vlaanderen. Wij hebben ongeveer 500 TV & radio kanalen voor een maandelijkse kost van 8,95euro.De schotelset kost 300 euro en de installatie is een fluitje van een cent.Wij hebben alle Belgische en Nederlandse zenders + de NL- regionale zenders. Als je met een boormachine kan werken is het ongeveer een uur werk voor je TV kan kijken in uitstekende kwaliteit.
De Nederlandse tegenhanger van TV-Vlaanderen is Canal Digitaal. De montage instructies zijn volledig in 't Nederlands en een richtkompas is bij onze installatie inbegrepen.Wij hebben wel een Belgisch adres nodig voor het abbonement.
Voor meer inlichtingen
Jan Faes
Ferret
16240 La Magdeleine
janfaes@wanadoo.fr
janfaes@skynet.be
GSM 0032 475 76 56 60 (B)

Porter Family/Au Bellefleur zei

Bedankt Jan voor deze informatie. Het is idd zo dat je een Belgisch/Nederlands adres nodig hebt voor een abonnement. Vrijdag as komt er iemand en het is goed te weten wat ongeveer de kosten zijn voor het vergelijk. Als ik meer vragen heb, mail ik je even. Nogmaals hartelijk bedankt!