donderdag 26 juli 2007

Tour de France - Zaterdag 28 juli 2007 (herinnering)

De tour de France rijders fietsen/rennen op zaterdag 28 juli ook door ons mooie dorp Sigogne. We hebben gehoord dat de 1ste rijder, het is een tijdrit waarbij er 2 minuten tussen iedere fietser zit, om 09:00 vanuit Cognac vertrekt. Dan zal de 1ste rijder rond 09:28 uur door Sigogne rijden. Wij hebben gehoord dat de Nederlandse tv (NED. 1) vanaf 14:00 uur een verslag geeft....maar KIJK DIT SVP NOG EVEN NA....OM TELEURSTELLINGEN TE VOORKOMEN. Natuurlijk staan wij met de Nederlandse driekleur en -wellicht- met nog iets creatiefs langs de weg. We hopen dat jullie ook kijken en een reactie geven.

Veel kijk plezier!

PS: Zullen jullie zwaaien als je ons ziet staan?!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Franca en Darren,
nou we hebben voor de tv gezeten hoor en bij iedere rood wit blauw in Sigogne schoten we van onze stoel, totdat bleek dat ook dit weer een Franse vlag was. Desalniettemin hebben we genoten van de beelden van jullie pittoreske dorp, vooral de helicopterviews waren erg aangenaam. Dan zie je nog eens wat van de omgeving in plaats van alleen maar bezwete fietsers.
Veel liefs, Erik en Yvonne Willebrand

Porter Family/Au Bellefleur zei

Ha Yvonne & Erik,
Leuk dat jullie in ieder geval hebben gekeken! Neen, ik vrees dat we idd niet op tv waren. Toch hebben we een gezellige dag gehad. Binnenkort schrijf ik hierover even op m'n blog.
Liefs uit Sigogne