maandag 2 juli 2007

Het was weer weekend

Een beetje een vreemd weekend was dit. Hoe dat nu zo vragen jullie je misschien af? Nou ten 1ste hebben we weer met de terreurdreigingen te maken in Engeland. Dubbel naar als je man daar maandagochtend weer naar toe moet vliegen. En 7/7 staat ons nog steeds bij.
Zaterdag hebben we geluncht bij Karin en Reinold; het was heerlijk weer en we konden buiten genieten van het lekkere eten dat Karin had klaargemaakt en met de nodige rosé. Reinold heeft zelfs nog een duik in hun zwembad genomen; brrr toch wel een beetje fris.
Darren heeft 's morgens en in de namiddag nog geverfd.
Zondag hebben Fleur en ik lekker uitgeslapen, Darren ook..tot 07:30 en als je normaal om 05:00 uur naast je bed staat, is dat dus ook voor hem uitslapen!
Het was een beetje een hangdag; het weer speelde ook parten, ongezellig en kil. Darren heeft weer aan z'n stutten getrokken en Fleur en ik hebben een beetje gelummeld. Aangezien we nog geen tv aansluiting hebben, konden we niet naar het Concert for Diana kijken; alleen te beluisteren via internet. Inmiddels heb ik via 'utube' wel het één en ander kunnen zien vandaag. Maar echt live is natuurlijk toch veel leuker.

Geen opmerkingen: