woensdag 10 november 2010

Another brick in the wall

Maanden geleden hadden we het plan opgevat om de blauw geverfde muur in de 'bistro' (de gasten lounge/ontbijt annex diner ruimte) in orgininele staat terug te brengen. Weken geleden is Darren daar aan begonnen, want dat is echt mannenwerk, en afgelopen weekend moest het klaar zijn vanwege de komst van gasten. Het was een hele klus want achter het pleisterwerk, zat nog een zogenaamde bricket muur voordat de stenen muur zichtbaar werd. Natuurlijk heeft Darren het weer voor elkaar gekregen, maar doordat we onverhoopt in Nederland moesten zijn, vervielen er 2 weekenden, dus het was spannend.

4 opmerkingen:

Jan zei

Kleefpleisters op de handen, af en toe een vloek, veel stof en gans het huis overhoop. Is het zoiets geweest de afgelopen weken ?
Volgende week zijn we teug in La Magdeleine. We blijven maar een week of maximum tien dagen want nadien staat er hier in B weer van alles te gebeuren waarbij we onmisbaar zijn...(denken wij toch)

Karine zei

Mooi he,wel veel stof maar het resultaat mag er wezen. In onze hall staat er ook nog zo'n muurtje te wachten. Misschien kan je "artisan" even overwippen :-)

Kristel Holsbeek zei

Das wel een groot verschil hé...knap gedaan

Franca zei

Ja heeeeeel veeeeeeel stof; blij dat 't weer achter de rug is. Zal 't eens vragen Karine :-)