zondag 7 februari 2010

Riolering

Al een tijdje worden we geplaagd met een verstopping in de riolering. Darren heeft eerst geprobeerd dit te verhelpen met een 20 meter lange 'pijp'; helaas kwam er 19 meter mee terug.
De nieuwe badkamer beneden is nu nog meer beschadigd. Alle tegeltjes zijn inmiddels uit de douche gehaald en een gedeelte van de vloer opengebroken daar waar de afvoerpijp loopt, om maar te zwijgen over de stank.
Ook een gespecialiseerd bedrijf is 2 weken geleden geweest om de boel door te spuiten. Dat bood soulaas. Jammergenoeg hebben we weer dezelfde problemen sinds vrijdagochtend. Dit betekent dat maandagmiddag het bedrijf komt met een 'röntgen' camera om te ontdekken waar het probleem zit. Daarna moet de vloer, want het zal wel niet buiten zijn, worden opengebroken; de pijp eruit worden gehaald en de afvoerpijp vervangen worden.
Tot op heden kunnen we dus 6 toiletten niet gebruiken, is het snel douchen geblazen en geen wasmachine gebruiken en als ik je dan vertel dat ik ook nog buikgriep had, zitten we wel in de ellende.
We zitten zelfs te denken, zeker nu de schoolvakantie is begonnen, als het nog langer gaat duren om maar een gite te huren.
Volgende keer hopelijk betere berichten.

1 opmerking:

Jan zei

hallo Franca, uiteraard is dat volgend bericht beter... slechter kan moeilijk. We hopen op snel schitterend nieuws !