dinsdag 9 februari 2010

Riolering ... vervolg

Maandagmiddag kwam er een zeer goed uitgeruste bestelwagen compleet met beeldschermen en lang snoer waaraan camera verbonden zat. Daarmee werd het riool ingegaan. Op 8.5 meter diep werd er een blokkade geconstateerd.
Vanmorgen vroeg stonden ze om 8 uur alweer op de stoep (Fransen zijn best punctueel) om de blokkade nogmaals met de 'hogedrukspuit' proberen op te heffen, maar helaas. Er zit een stuk steen dat de boel blokkeert. De blokkade zit inderdaad op hoogte van onze living-room, ons privé gedeelte en daar ligt een houten vloer op. Helaas zijn er geen tekeningen van het huis, want dat zou de boel vergemakkelijken.
Ik ga dus nu naar onze aannemer die bij vriend Steve aan het werk is om hem daar weg te plukken, te lenen, om het gat de boren en dan hopelijk kan of aannemer of anders moet ik wachten totdat Darren er weer is dit weekend om de boel te fixen.

Wordt vervolgd...

5 opmerkingen:

Jan zei

Hallo Franca, die "living-room" gaat omgetoverd worden in een "anti-living-room" mijn gedacht. Daar valt de eerste dagen niet meer in te leven. Heb je nog "was-neus-knijpers" in huis ?

Anoniem zei

Oei, wordt het niet de living-room zoals ik er eentje ken ;-). Hou de moed erin Franca, het kan alleen maar beter worden nl een steenvrije riolering zonder "ongemakken".

Karine

René van Gellekom zei

Het is wel shit ja. Komt allemaal wel goed hoor.

Myriam zei

Hebben tijdens ons eerste seizoen ook iets soortgelijks meegemaakt! Echt niet leuk! Wij hadden geluk, we hebben enkel de halve tuin moeten omspitten.

Enrico, Marlies en Mauro zei

Jeetje wat een toestanden zus... Wij zullen extra alert zijn op de aanleg van ons riool in de toekomst!