zaterdag 13 februari 2010

Riolering...what else? .. update

Vrijdagmiddag om half 4 was dan eindelijk de rioolbuis gevonden! Hoeraaaaa!!!! Maar de vreugde was weer van korte duur, want vanmorgen is Darren alweer begonnen om de pijp open te maken en constateerde daarbij dat de verstopping hoogstwaarschijnlijk toch buiten zit.
Dus is de vloer binnen waarschijnlijk voor niets opengebroken. Darren is nu weer buiten bezig in de snijdende kou van -2! Straks volgt nog een update.

Het leed is geleden! Inderdaad zat de verstopping buiten en het was dus de ontbrekende 1 meter pijp dat (20 meter erin 19 meter eruit) was blijven zitten.

Op Valentijnsdag begonnen met de grote schoonmaak....niet romantisch ik weet het maar het moest gebeuren want het stof van de brekerij binnen gaat tussen alle kieren en gaten zitten ookal had ik de boel afgedekt.

4 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi Franca Darren en Fleur,
Zit niet mee!!!! Alle rommel, moeite en kosten om dit probleem op te lossen.En dan ook nog zelf buikgriep. Ik kan me zo voorstellen dat je het liefst in bed zou willen blijven tot dat alles is opgelost!.
Heel veel sterkte en blijf moed houden, groeten en kus uit een WEER WIT en koud nederland marie-josee

Enrico, Marlies en Mauro zei

x#*(@X het zit dus niet mee! En dan ook nog die kou... Nu maar hopen dat het snel verholpen wordt en dan de boel weer opknappen, pfff

X e

Anoniem zei

Gelukkig...eindelijk opgelost...al heeft dat wel veel voeten in aarde gehad en dan ook nog voor niets zo n rommel binnen :(

Sterkte met het ruimen en poetsen en luchten ook..brrrrr

Groetjes Sylvia

René van Gellekom zei

Chappeau voor Darren in dit geval die gewoon de boel heeft opgelost