vrijdag 18 september 2009

Nog geen echt blog

Lieve mensen,

Nog even geduld voor weer een echt blog, hopelijk volgende week, want Au Bellefleur barst weer uit haar voegen dit weekend. Zojuist namelijk nog een leuke boeking gekregen voor 3 nachten + diner zodat we nu het hele weekend in de living-room slapen.

Zaterdag 7 gasten aan tafel en zondag ook 7 gasten.....; nu maar hopen dat we geen culinaire block-out hebben ;-) Maandag is het check-out van 4 kamers en weer een check-in voor de volgende.....ook met diner.

Vanavond heeft de kokkin 'rust' nou ja er moet natuurlijk wel gegeten worden maar het wordt een simpele kipfilet met frietjes en boontjes. Daarna hebben we vergadering op school met een terugblik op afgelopen jaar en een vooruitblik naar dit schooljaar.

Dinsdagmiddag ga ik mee op schoolreisje, en dat is deze keer naar het circus in Angouleme, dus dat wordt voor iedereen genieten.

Zo ziet m'n agenda er een beetje uit voor de komende dagen.

Ook de trouwe mailers en reageerders ik noem er even een paar, Thea+Eddi, Marie-Josée, Ellie http://dezaansebrouwerij.blogspot.com/, JanV http://ouweliefderoestniet.blogspot.com/ Jan F http://blog.seniorennet.be/Bas_en_belle (het lijken de Spice Boys wel !), René http://www.vangellekom.nl, Karine http://antistlesfaitsdivers.web-log.nl/Ineke http://www.famsillevisinoostenrijk.web-log.nl/Sylvia, Judith, Anita, moeten nog even geduld hebben.

Franca

10 opmerkingen:

ineke zei

Daar begijp ik nou niks van: dat doe je toch even tussen neus en lippen door?????????????
Grapje hoor: niks drukker dan af + aanreizigers op 1 dag en dan ook nog eten erbij, heeeelp
Sterkte!!!!!
Wij hebben een GROTE beslissing genomen, binnenkort hoor je meer!!!
liefs Ineke

Anoniem zei

Fantastich te lezen dat jullie steeds "het hok" vol hebben!!

Ik dacht al waarom geen reactie, wellicht dat je ons vergeten was:-)

Succes met de gasten en slapen in de livingroom...

Groetjes en liefs van ons.

Ellie en de rest.

Anoniem zei

Succes met je drukte..Top dat het zo lekker gaat !! Maar tja jullie zijn dan ook kanjers !!

Liefs Sylvia

René van Gellekom zei

Je zou wel gek zijn te gaan zitten bloggen terwijl je gasten hebt. Nee hoor, wij verwachten niets, des te leuker is het als er weer iets geschreven is.

Ondertussen nemen de andere bloggers op het Ned/Frans/Engels en Belgische deel wel de honneurs waar.

sisely zei

Doe maar rustig aan, dan breekt het lijntje niet.

Anoniem zei

In geval van een culinaire blackout, dit simpele doch heerlijke recept;

2 speklapjes in dobbelsteentjes in 4 eetlepels olijfolie bakken, als ze bruin zijn schep je de dobbelsteentjes weer uit de pan. Fijn gehakt uitje in dezelfde olie fruiten en dan een grote in dobbelsteentjes gesneden aubergine toevoegen. Doorbakken totdat de aubergine bruin wordt. Dan gepelde tomaten toevoegen en peper en zout naar smaak, dit ca 20 minuten laten sudderen.
De saus mengen met gekookte pasta (liefst een grote soort macaroni), opscheppen op een bord en dan garneren met een handje spek, een snufje versgehakte peterselie en natuurlijk wat geraspte grana of pecorino.

X e

Anoniem zei

Oeps, vergeet te zeggen dat dit voor ongeveer 4/5personen is

X e

fotolog Albert y Mara desde Andalucia zei

De schoorsteen moet toch roken?? Of niet soms? Werk gaat voor het bloggen, dus wij wachten rustig af. Als je weer eens bij ons reageert weten we dat je wat meer tijd hebt voor andere zaken.
Onthoud één ding "wordt geen slavin van het internet". Dat zijn er al genoeg in de virtuele wereld. Zielig trouwens, want het gewonen leven heeft nog zoveel te bieden.
Tot horens.
Saludos de Mara

Anoniem zei

uh. bookmarked thoughts..

Anoniem zei

goede start