zaterdag 18 juli 2009

Weekend in Sigogne

Het weekend is nog niet om, maar het is hier alweer een drukte van belang. Franse (bruilofts)gasten die hebben beloofd om echt zondag om 11 uur uit te checken! Dan nog 2 boekingen voor deze maand erbij, Engelsen en Belgen. Met diner, langere tijd, kinderen...van alles en nog wat.
Vanmiddag belden onze vrienden Marian en Jos of het gelegen kwam dat ze morgen kwamen. Zij zijn immers met hun 2 zoons op vakantie in Frankrijk. Dus dat is gezellig, we gaan morgen bbq-en althans als de weergoden ons gunstig gezind zijn, want vandaag was het waaierig... Maar de meteo geeft voor zondag lekker zonnig weer aan. Dus we hebben goede hoop.
Darren heeft vandaag 12 uur non-stop gewerkt en tot overmaat van ramp heeft het weer 2x gelekt, van de badkamer boven naar de badkamer beneden...Enfin, alles is weer onder controle en Darren en Fleur liggen lekker te luisteren naar 'raindrops keep falling in the bucket'...sorry, maar dit kon ik natuurlijk niet laten.
Ja wij slapen weer beneden; maar wel in de nieuwe kamer....., dus niet meer in de overvolle uitpuilende living-room.

3 opmerkingen:

ineke zei

Arme man: is hij weer even in het mooie Frankrijk, moet hij weer uuuuuren klussen! Gelukkig zijn alle lekkages weer OK.
Hier ook mooier weer, na een paar dagen VRESELIJKE buien.

Anoniem zei

Zolang het water maar in de badkamer blijft, en niet op het parket.
Daar krijg je kromme latten en tenen van.....;-)
Hopenlijk nu wat beter weer daar, hier vrijdag TE veel hemelwater gehad.

Succes met de gasten en groetjes van ons.

Ellie

Jan zei

Waaierig in Sigogne ? Ik heb hier in de volle zon op 't dak gezeten om de schotelantenne voor 't internet te plaatsen. Niks gemerkt van wind... Zou het dan in La M toch beter zijn dan in Sigogne ?