dinsdag 21 juli 2009

Inhaalslag

Tjonge wat een drukte, amper tijd om te mailen, te bloggen, te msn-en, te face-booken, te skypen, te hyvesen, te linked-innen, te e-cademyen of te twitteren. Zo nu weten jullie zo'n beetje waar ik te vinden ben. Scary lijst als ik dit eens bekijk....Druk met gasten en er kwamen onverwacht Nederlandse vrienden zondag en die zijn vanmiddag weer vertrokken. Dat waren Jos, Marian en hun 2 zoontjes waarvan de oudste 5 dagen jonger is dan Fleur. Het was prachtig mooi weer en we hebben gezellig buiten kunnen eten en buiten kunnen zijn. Maandag om 5 uur liep de wekker weer af en moesten Fleur en ik Darren naar het tgv-station in Angoulême brengen, waarna we om kwart over zes weer terug in bed (op de grond) zijn gedoken. Maandag hebben Jos en Marian flink de handen uit de mouwen gestoken en hebben ze wat klussen voor mij gedaan. Dingen opgehangen waar Darren geen tijd voor heeft en die voor hem geen prioriteit hebben en voor mij wel! Ook is het gras gemaaid, onkruid gewied en heeft Jos pannenkoeken gebakken. Het is een schat hoor, maar dit is niet z'n sterkste staaltje kookkunst, want het duurde anderhalf uur voordat de 1sten waren gebakken...hmmm....Maar een gegeven paard he......
Vanmorgen heeft hij nog snel een douchekop ontkalkt en daarna zijn ze rond 12 uur vertrokken richting Pyreneëen voor het vervolg van hun vakantie.
Vanaf morgen rennen we weer door de rondte in Au Bellefleur voor gasten, dus zal er weinig geblogged worden.

7 opmerkingen:

Jan zei

Hallo Franca, 21u34 zie ik dat dit bericht geschreven is, da's een kwartier voor het onweer losbarste bij jullie.Hier is het rond 10 uur in volle hevigheid losgebartsten met 13 mm regen als resultaat. De honden hebben zich héééél link gehouden bij het toch wel hevige onweer.

Darren and Franca zei

Ha Jan,

Ja het was niet leuk die knetters en dat gefotografeer met flits!
Knap hoor van the dogs; Fleur was wel een beetje bang en ik zelf ben ook geen held.
Later in de nacht weer onweer en bliksem hier. En vanavond is het weer feest.

Franca

Jan zei

Franca, is dat nog altijd zo dat Nederlanders bij een onweer voor het venster gaan staan en denken dat ze dan gratis gefotografeerd worden ?
DAT IS DUS NIET ZO ! ! !
Dus leg je gerust te slapen volgende nacht, GEEN GRATIS FOTOS

Franca zei

@Jan, daar wil je toch geen antwoord op hebben? ;-)

René van Gellekom zei

Ik zie dat jan Hollandse Billenkoek nodig heeft.
Maar ik begrijp het wel hoor. We hebben nu eenmaal de naam.

* Gaat even opzoek naar een onvervalste Belgenmop*

Jan zei

Franca, sinds ik ook bij "bloggers" aangemeld sta, is er bij elk bericht linksonder een vuilbakje (un poubelle)voorzien. Als het te erg is wat betreft die gore Belg dan heb je gelijk het gepaste hulpmiddel bij de hand.
@ René: moet jij daar achter zoeken, achter een "belgenmop"? Neem gewoon een Hollandermop en vervang Hollander door Belg, zo zijn er honderden moppen... Als ik nog een mop mag plaatsen geef ik je in ruil een hint.

René van Gellekom zei

:lol: Jan