maandag 28 februari 2011

Beestenboel

Lotje
Inke
Vanmiddag reden we naar het zuiden van de PC, naar Nederlanders die inmiddels ook alweer een jaar en een beetje hun plek gevonden hebben. Met Jeroen had ik al eens eerder uitgebreid kennis gemaakt maar met zijn vrouw Evelien, zonen en 17 dieren nog niet. Geweldig 5 paarden, 2 pony's, 5 honden en 5 katten telt momenteel de schare....maar je hoeft niet gek op te kijken als daar plots nog 1 aan toegevoegd wordt (of meer). Ieder dier heeft zo zijn eigen verhaal hoe hij bij Jeroen en Evelien terecht is gekomen en met open armen en meer is ontvangen. Geen wonder dat ze het zo goed naar hun zin hebben. De honden en katten wonen binnen, geen ruzie, geen gekibbel, spelenderwijs gaan ze met elkaar om en dat is een genot om te zien, zeker voor onze dierenvriendin Fleur.  Een mooi verhaal vond ik dat toen zij nog in Nederland woonden, een van de ponies de keuken binnen wandelde en samen met de honden voor een fraai tafreel zorgden, want de pony was groot genoeg om de keukenkastjes te openen en de honden slim genoeg om het lekkerste eruit te halen!!!! LOL.
Fleur heeft vanmiddag dan ook haar hart opgehaald met alle dieren maar zeker het paardrijden en het borstelen van een pony. Afgelopen nacht kon ze van de opwinding niet slapen en was om 1 uur nog wakker, vanavond gaat het vast wat beter hoop ik dan.

Meerdere foto's op mijn facebook pagina.

Oh ja nog even dit....zin in een lekkere ontspannen vakantie in een prachtige omgeving, denk dan eens aan Winterswijk, waar Jeroen en Evelien een prachtige vakantie boerderij verhuren. Kijk maar eens snel op:
http://www.vakantieboerderij-gelderland.info/

2 opmerkingen:

Anita zei

Fleur heeft hier haar dierenhart echt helemaal op kunnen halen :-)

Au Bellefleur zei

Ja helemaal Anita....en er kwamer er nog meer later in de week!