maandag 7 maart 2011

't Is weer voorbij...

...die fijne voorjaarsvakantie met de laatste week, hogere temperaturen in de middag en een lekker zonnetje. Wat hebben we allemaal nog meer gedaan? Teveel om op te noemen maar hier de hoogtepunten.
Wilde narcissen geplukt in een bos vlak bij ons huis, maar vraag me niet waar, samen met een Franse vriendin en haar zoon die bij Fleur in de klas zit. Gebowld met een groepje dames en kinderen in Saintes. Donderdag hadden we de hut vol met (twitter)vriendinnen die in Cognac moesten zijn voor zakelijke doeleinden, die bij ons kwamen lunchen en aanhang in de vorm van 2 kinderen en 2 puppies. Tel daar bij op aan het eind van de middag nog een Engelse vriendin met haar dochtertje en ook een puppy....dan weet je het wel :-).
Aaron, Fleur, Darren, Charlotte, Kerry, Kirsten
Kirsten, Franca, Kerry

De 1ste bloesemboom in de tuin
Vrijdag kregen we Engelse gasten die in Bretagne wonen, maar zich hier gaan vestigen en we via Twitter kennen. Het bleek een ontzettend aardig, vrolijk en gezellig stel. Natuurlijk werd er weer volop gekookt in Au Bellefleur. Vrijdag en zaterdag hebben Darren en Fleur heel hard in de tuin gewerkt, primula's, viooltjes geplant, sla, diverse kruiden, zaadjes voor kruiden, meloenen, e.d. zitten nu ook in kleine kweekpotjes en zaterdag was het uiteraard pony rijden. Zondagmiddag hebben we de mooie nieuwe terracotta vloer bij vrienden bewonderd (die willen we nu ook). Vandaag was alles weer even normaal, Darren weer naar London na 4 dagen hier te zijn geweest, Fleur weer naar school en gasten uitgecheckt en de was kon weer heerlijk buiten wapperen, nou ja er stond geen wind!

4 opmerkingen:

Zazoe zei

Jullie hebben duidelijk al meer lente dan wij hier. Wat zul je hebben genoten van alle bedrijvigheid in de tuin!

Ik wens je een fijne en zonnige week Franca.

Jan zei

De zon was hier in 't noorden ook van de partij maar hier stond nog een nijdige oostenwind die ook nog eens voor negatieve temperaturen liet optekenen.

Kristel Holsbeek zei

Wow het was precies heel gezellig daar allemaal;-) en de lente al in komst;-))

Anita zei

Tjonge wat genieten !!!
Euh stuur je een paar zonnestralen richting NL.
De winter heeft hier lang genoeg geduurd.
Verlang erg naar LENTE IN TWENTE :-)
Dikke kus