maandag 5 oktober 2009

St Palais sur Mer

De 1 oefent met jongleren, de ander met graafwerkzaamheden!
Met rechts de restaurantjes van St. Palais sur Mer aan de Atlantische Oceaan.
Na het bezoek aan de dierentuin, zijn we nog even een -in dit geval- warme neus gaan halen op het strand. Fleur heeft zelfs nog in zee gezwommen en dat op 4 oktober!
Tegen de zon in fotograferen levert toch nog een apart kiekje.

6 opmerkingen:

ineke zei

Zo, heerlijk weer een paar daagjes met het gezin! Gezellig.
Is de gastenstroom een beetje op zijn eind, of komt er nog van alles aan in de herfst?
Hier zijn we er na deze week wel doorheen, maar met onze vele plannen is dat misschien ook wel goed.....
liefs Ineke

Jan zei

En op de terugweg nog even binnenspringen in Mornac sur Seudre ? Het is weinig bekend maar zeker interessant stadje en één van de "plus beaux villages de France" ligt op een boogscheut van St Palais, Marennes en Palmyre.
Jan

Franca zei

@Ineke, nou wij hebben het hele jaar door eigenlijk wel gasten. Nu de zomer vakantie erop zit, krijgen we weer de house-hunters.

Ik ben nog steeds erg benieuwd naar jullie plannen!!!!

@Jan, ik heb toevallig laatst een foldertje meegenomen van Mornac, maar ben er nog niet geweest. Geen tijd gehad afgelopen zondag. We houden het in gedachten. Bedankt!

sisely zei

Ja je moet gewoon boffen met het weertje, (dus genieten zolang het nog kan).Voor je het weet is het echt herfst weertje.

www.vandijkjes.punt.nl zei

Wat zalig dat je nog kan zwemmen bij jullie.Hier is het herfst en hoe... Hier brand inmiddels de hele dag de kachel en deze week voor het eerst vriezen..

Groetjes petra

Franca zei

@Petra, wat leuk je weer eens 'te zien'! Ik denk wel dat dat het laatste weekend is geweest hoor voor dit seizoen dat we nog in zee konden.