maandag 26 maart 2007

France: Tondeuse

Tondeuse, jawel! Zo heet de grasmachine hier. De Engelse maaier liet ons na 3 meter al in de steek, dus 'n nieuwe moest er snel komen. Gelukkig kan je hier bij de super grote supermarkten bijna alles kopen. En met behulp van een aardige jongeman, die zich letterlijk in het zweet heeft gewerkt, werd de supergrote machine in m'n auto geplaatst.
Het geval eruit tillen, was onmogelijk, maar gelukkig kwam Darren de volgende dag en die kreeg hem na 2 uur aan de praat. Niet omdat manlief zo dom is, maar dat ding moest kennelijk nog afgesteld worden en natuurlijk in geen een gebruiksaanwijzing iets daarover terug te vinden.
Vandaag is m'n moeder vertrokken richting Nederland; ook dat ging niet zonder slag of stoot. Ze zou samen met Darren vanmorgen naar Bordeaux rijden, om te vliegen naar London Gatwick, vervolgens met de trein naar London City airport en dan naar Rotterdam Airport. Want dat was voor allemaal de goedkoopste optie. Nou vanacht om 1 uur ontvingen we een smsje dat de vlucht was gecancelled! Fijn! Dus nu zijn ze samen vertrokken met de TGV (ze zitten royaal 1ste klas) en dan moeten ze nog plaatsen zien te bemachtigen voor de Eurostar naar London en de Thalys naar Rotterdam. Normaliter moet je dus alle plaatsen vooraf reserveren. Maar so far so good.

Geen opmerkingen: