maandag 26 maart 2007

France: le chat enzo

Een kleine erfenis stond ons in Sigogne te wachten in de vorm van een bejaarde kat. De vorige eigenaar had deze half geadopteerd maar wel achter gelaten toen zij vertrokken naar Engeland! Dus daar zaten wij weer mee. Nu ben ik al niet zo'n kattenmens, maar in een B&B willen we geen katten, honden en zo hebben. Plots kwam er een man de oprit oprijden en vroeg of we hem wilden bellen, dan zou hij de kat meenemen naar zijn huis. Tuurlijk dat direct gedaan, maar nee hoor, niemand kwam hem halen. Uiteindelijk heeft de kat bijna 2 weken buiten op het raam, voor de deur zitten miauwen. Gelukkig is ie opgehaald na nog een telefoontje.
We hebben een builder gevonden, een Nederlander, die in de buurt woont die voor ons de nodige werkzaamheden gaat verzetten. Daar zijn we erg blij mee.
De man van de verwarming komt vanmiddag en ik heb maar 3x z'n antwoordapparaat in hoeven te spreken voordat hij terugbelde! Er zijn heeeeeel veeeeel radiatoren in huis en sommigen kunnen niet meer aan en sommigen niet meer uit. Dus qua temperatuur zijn er grote verschillen. Hoogste tijd voor hem om langs te komen.

Geen opmerkingen: