dinsdag 2 augustus 2011

Cinquant op z'n Frans

De jarige
Haar moeder geheel traditioneel gekleed

Voor ieder een poppetje uit Guatemala
Leden van Feestcommité
Mijn 1ste vriendin die ik in Sigogne had, was Fabiola. Fabiola is afkomstig uit Guatemala maar woont alweer heel wat jaartjes in Frankrijk, eerst Parijs en sinds 4 jaar definitief met man en zoontje in Sigogne. Zij vierde het afgelopen weekend haar 50ste verjaardag. Dat was me een feestje wel zeg, met hoofdletters! De genodigden (zo'n 140 man) waren eerst welkom voor het apéritief (punch) bij hen in de tuin. Gelukkig was het prachtig weer want niemand kan zo'n groot aantal mensen binnen hebben. Daarna was de feestzaal in Sigogne afgehuurd en stonden sierlijk gedekte tafels voor iedereen gereed, alwaar er een uitstekend diner werd geserveerd vergezeld door muziek (aangepaste disco) voor een dansje en een zeer geslaagde sketch.

3 opmerkingen:

Jan zei

Dat leek me wel een feestje in "grote stijl"Wij waren zondag op de verjaardagsparty van het dochtertje van onze noieuwe(uiteraard) Engelse buren... Maar hun vorige woonplaats was wel Zandhoven in België, zo'n 25 km van onze Belgische woonplaats.

René van Gellekom zei

Ziet er weer super uit. Welkom thuis dan maar weer.

Marrylies zei

Zeg eens, lieve dame, niet om het één of ander maar waar blijven de recentere belevenissen? Of is et tegenwoordig alleen nog maar party poopen? :)
XXM