dinsdag 26 juli 2011

The big escape part 2

Ja ja, die konijntjes die weten wat in huize Au Bellefleur! Sinds geruime tijd heb ik ze 's avonds en 's nachts binnen in onze living-room in hun nachtverblijf, met name als het zulk onweersachtig weer is, vind ik het geen prettig idee dat ze buiten zitten. Al eerder was ik niet 100% gerust op de slotjes op het nachthok, maar na zelf morren en sjorren bleef het gesloten. Gisterenavond was er een stukje hooi in het slotje terecht gekomen waardoor deze niet goed sloot, strooitje eruit, hekje weer dicht. Maar toch zat het me niet helemaal lekker, dus had ik de living-room deur goed dicht gedaan. Vanmorgen toen Fleur en ik naar beneden kwamen, stond 1 deurtje (het bewuste) open en zagen we al snel Chocolat die vrolijk naar Fleur liep; dus zij was snel gevangen. Met Bonbon ging dat niet zo snel, want er zijn veel verstopplaatsen en over het laminaat glijdt het natuurlijk ook nog lekker. Uiteraard haar ook gevangen, hen in het buitenhok gedaan waar ze veel hebben gegeten en gedronken. Joost mag weten hoe lang ze al aan het feesten waren. Gelukkig is ook dit avontuur goed afgelopen, maar liever geen 3de keer meer. In de doehetzelf winkel oogjes en haakjes gekocht ter extra beveiliging, maar het zit nog niet helemaal goed en er moet een sterke hand aan te pas komen, die straks komt.
En ik maar denken dat het hebben van konijntjes zo simpel was!

4 opmerkingen:

Marrylies zei

Konijntjes zijn ook lekker zacht gebraden met pruimen en calvados... :) Dit is natuurlijk een grapje e zeker ook nog 1 die je niet aan Fleur moet laten lezen (dat ze lekker zijn is overigens géén grapje maar dat wist je al).
Ik zie jullie ergens half augustus, waarschijnlijk wordt het de 16ye of de 17e. Laat het uiteraard nog weten. veel liefs vanuit een herfstig Putain :)XX M

Jan zei

Dan zijn het nog maar konijntjes, om alle konijnenleed snel te kunnen vergeten wil ik met alle goede wil die ik in me heb je wel eens één of meerdere Drentsche Patrijshonden enkele dagen toevertrouwen !
En heb je het al gemerkt? Het was vandaag 23°C en droog in het noorden van de Charente !

René van Gellekom zei

Ach ja ondeugende Konijntjes he? Hugh Hefner koos ze niet voor niets als beeldmerk voor zijn blad.

Anoniem zei

Tja, en nu maar wachten op het nageslacht. Je weet het, bij konijnen heb je daar in ieder geval geen omkijken naar.... En dan kun je er alsnog een paar achterhouden voor aan de kerstdis, dan valt 't Fleur niet op(ha ha ha).
greetz,
Marian uit Capelle