vrijdag 20 mei 2011

Le Cep Enchanté - Aangenaam kennis te maken

 
Door Le Cep Enchanté waren Fleur en ik samen met Engelse vriendin Sarah en Franse vriend en buurman Jean-Luc uitgenodigd voor een (hernieuwde) kennismaking van hun domein. Natuurlijk draait ook hier alles om locale wijn, pineau en cognac en op een zeer ludieke manier, met een vragenlijst, wordt van begin tot het eind uitgelegd hoe de bereiding is (ontstaan). In tegenstelling tot de grote cognachuizen, is de rondleiding op eigen houtje en door de wijngaarden.
Een nieuw item sinds vorig jaar is een 9-holes 'swingolf' parcours. Voor de prof golfers onder ons, zal het niet zo interessant zijn, maar met name voor families is het dolle pret. De holes zijn groter, de golfclub in de vorm van een triangel en het balletje zachter en wat groter. Het parcours ging door de wijngaarden met hier en daar behoorlijke opstakels. Van ons vieren heeft Fleur dik gewonnen. Het was wederom voortreffelijk weer en ook een lunch in de vorm van een koud buffet lieten we ons smaken.
Na verhit te zijn van alle in en ontspanningen, hebben we een heerlijke duik genomen in het prachtige zwembad van Sarah en Trevor. Een verfrissend einde van een hete dag.

Geen opmerkingen: