dinsdag 17 mei 2011

Home Sweet Home


We zijn alweer even terug uit Rotterdam in verband met een hele zware en ingrijpende operatie die m'n moeder moest ondergaan. De operatie is goed geslaagd en langzaam maar zeker knapt ze weer op, maar de chirurg heeft gezegd dat het wel een half jaar duurt voordat ze weer de conditie heeft als voor deze ingreep. Gelukkig bestaan er thuiszorg, maaltijdenbezorging, werksters en vooral lieve en echte vrienden waar zij en ook wij daadwerkelijk iets aan hebben. We hebben het wederom gemerkt van wie we steun hebben sinds september toen de ellende begon en die kwam vaak uit onverwachte hoek.

We hebben ook nog wel wat leuke dingen gedaan zoals naar http://www.manegedeprinsenstad.nl/ waar ik vroeger jarenlang heb paard gereden en Fleur wilde dat ook graag zien. Wat was het veranderd, enorm uitgebreid maar het leuke vond ik nog dat de familie Duyndam er nog steeds de scepter zwaait en mijn herkenning van een aantal familieleden maakte het extra leuk.

Als je in het voorjaar in Nederland bent, moet je natuurlijk naar de Keukenhof. Ook Madurodam, een visje eten bij Kraan aan de Scheveningse haven, en Plaswijck Park (ik ga daar nu echt niet meer naar toe, ik vond het vroeger al niks en mijn mening is niet veranderd). Ook hebben we weer een aantal vrienden ontmoet en zelfs een oude schoolvriendin van de middelbare school, die ik in 1980 voor het laatst had gezien! Er was wel wat bij te praten.

Inmiddels is het B&B seizoen weer druk aan de gang, hebben we een sit-on kleine tractor gekocht omdat onze benzine grasmaaier na 4 jaar te kennen gaf echt bejaard te zijn.

6 opmerkingen:

René van Gellekom zei

Ik wist het al, maar bij deze is het ook weer goed jullie weer terug op je plekkie te zien. Fijn dat moeders weer aan de andere kant van de streep komt(in de plus dus)

We gaan er een lekkere zomer van maken. Doen jullie dat ook?

Jan zei

Ik wou je niet lastig vallen via mail en had via Darren's site vernomen dat de terugkeer nakende was. We hopen dat je terug energie genoeg hebt opgedaan om een druk seizoen tot een goed einde te brengen. in het najaar willen we je moeder dan terug ontmoeten in Sigogne of La Magdeleine, "comme vous voulez". "In the mean time" wens je je moeder van ons een heel voorspoedig en algeheel herstel toe. Voor het komende seizoen zullen we zeggen "geef er een lap op"

Karine zei

Fijn te horen Franca dat het beter gaat met je moeder en jij terug in la douce France.

Anoniem zei

Heel fijn om te horen,dat het weer beter gaat.

Michel en Anja

Anita zei

He lieve Franca, fijn dat je moeder herstellende is van de operatie. Het gezegde luidt: in nood leer je je vrienden kennen en dat moge duidelijk zijn ;-) Héérlijk dat ze lieve mensen om zich heen heeft die naar haar omzien.

Ik hoop dat jullie accu voldoende opgeladen is voor het komende drukke B & B seizoen. De temperaturen zijn bij jullie op dit moment fantastisch (echt zomer) Mijn zus verblijft momenteel in la France en is helemaal in haar nopjes wat het weer betreft :-)

Succes met alles !!!!
Lieve groetjes, Anita

Au Bellefleur zei

Dank jullie voor jullie lieve reacties!