zaterdag 28 mei 2011

Caramel & Chocolat

In speciale schoenendozen voor het vervoer


En nu snel uit de doos

Caramel was het eerst in het gras

3 a 4 maanden oud zijn ze

Nachtverblijf

Dagverblijf met schaduw en zon
Uiteindelijk zijn we toch gezwicht en mocht Fleur niet 1 maar 2 konijntjes uitzoeken, hetgeen vanmorgen dan ook geschiedde. De 2 dames werden eerst Lily en Rose genoemd, maar hebben nu sinds een uurtje de namen Caramel en Chocolat.....; ik geef geen garantie voor de namen.
Aangezien hokjes hier in Frankrijk er niet uitzien en ook nog eens erg duur zijn, voor een beetje tralies en plastic, heeft Darren twee 'chateaux' in Engeland gekocht, dus de dames zitten er chique bij.
Natuurlijk moet Fleur ze verzorgen, 2x per dag eten geven, hok schoon maken en dagelijks vers drinkwater. We gaan het allemaal beleven ;-)

4 opmerkingen:

Kristel Holsbeek zei

Wat zijn ze schattig;-) Veel succes mama en Fleur ze goed verzorgen hé!!!

Judith zei

Nou zeg, ze heeft het helemaal voor elkaar die Fleur! Veel plezier ermee en inderdaad goed verzorgen hoor Fleur! Goeie gras maaiers erbij trouwens hahaha ;-)

Anita zei

Haha écht waar is het moederhart van jou gezwicht voor het normale verlangen van een kind :-) Ik had eerlijk gezegd wel een beetje medelijden met Fleur hihi

Nouh Fleur van harte met Caramel & Chocolat. Veel plezier met je (knuffel)konijntjes !!!!

Karine zei

Eindelijk heeft dat kind een huisdiertje ;-P , en dan nog 2 op de koop toe. We zullen voor ons Bobette ook een maatje gaan zoeken, maar momenteel zit ze nog op haar nestje te broeden.