zondag 6 december 2009

Kerst in Cognac


Nadat we onze eigen buiten Kerstverlichting hadden opgehangen, zijn we zondag ook even naar de Kerstmarkt in Cognac gaan kijken. Nou 10 kleine 'chalets' verdienen toch niet de naam om zo genoemd te worden. Hangende 'standbezetting' met nietszeggende waren...Wat een teleurstelling en dit was pas hun 2de dag!
Aangezien ik mijn fototoestel bij me had, ben ik maar wat etalages gaan fotograferen die in het teken stonden van de decembermaand. De foto's doe ik maar even in een apart blogje.

Bij deze sombere foto's was er 1 lichtpuntje....juist ja...ons meiske.

3 opmerkingen:

fotolog Albert y Mara zei

Hier in Andalucia geen Sinterklaas gedoe, dus vanaf onze eerste dag genieten van de kerstetalages en verlichting. Vooral dat licht hoort er bij. We zijn benieuwd naar je foto's.
Saludos de Albert y Mara

Jan zei

In "onze" streek hebben ze de sfeer toch nog niet te pakken zoals in de noordelijke landen en Duitsland. 10jaar geleden zag je enkel in de grootwarenhuizen dat de Kerst op komst was. Ik heb alleszins vor het jaar 2000 geen enkele kerstmarkt opgemerkt in de Charente.

René van Gellekom zei

Komende zondag gaan we hier de boom opzetten en waarschijnlijk dat in de stad alles al wel kerstklaar is.

Wij vinden het altijd een gezellig feest met als hoogtepunt eerste kerstdag bij zwager en schoonzus in Purmerend en het al sinds een jaar of twaalf traditionele 'Trivianten'. Heel erg leuk.

Tweede kerstdag 'vieren' we dit jaar voor het eerst in ons verbouwde huis, maar dat zal wel neerkomen op lekker onderuit hangen op de bank met wijn kaas toast en op de achtergrond de top 2000.

Sinds de voorspelbare uitkomsten staat hij niet [meer] prominent aan.