donderdag 26 november 2009

Vluchten Rotterdam - La Rochelle

Goed nieuws voor alle Charente liefhebbers! Met ingang van 17 april 2010 vliegt Transavia vanuit Rotterdam rechtstreeks naar La Rochelle.

Voorlopig staan er 3 vluchten per week genoteerd. De zaterdag is een ochtendvlucht en dinsdag en donderdag een avondvlucht.

La Rochelle is slechts 1,5 uur rij-afstand naar onze B&B Au Bellefleur in Sigogne.

PS: Degenen die op de 17de april vliegen en in Au Bellefleur logeren, kunnen gezellig op mijn verjaardag komen (is weliswaar 1 dagje eerder...maar mag de pret niet drukken).

5 opmerkingen:

Karine zei

Altijd een pluspunt, zo'n extra verbinding. Hier valt van eind oktober tot eind maart de dichtst bijzijnde weg en dan sakker je wel even. Hopelijk is de nieuwe verbinding voor het ganse jaar.

Jan zei

Hey Franca, als ik nu met de Mitsubishi tegen 200 km/h naar Sigogne "vlieg" mag ik dan ook op de verjaardag komen ? Maar als ik zo snel "vlieg" dan ben ik misschien wel op 16 april in Sigogne...
Jan

Franca zei

Jij mag altijd op m'n verjaardag komen; staat altijd wel wat lekker koud klaar.

fotolog Albert y Mara zei

Dit is voor ons dus de mogelijkheid om jou eens te bezoeken, de omgeving te bekijken en dan door te gaan naar Zuid-Spanje of gewoon terug te vliegen naar Rotterdam. Mail ons eens welke periode we beter NIET kunnen komen. Wij bedoelen daarmee, wanneer je B&B druk is. Tot horens en groeten vanuit een zonnig en aangenaam Andalucia.
Au revoir Albert et Mara

Franca zei

@Albert Y Mara....dat zou heel erg leuk zijn en jullie zijn altijd welkom wanneer het jullie past!

Saludos, Franca