zondag 15 april 2012

Halve eeuw

Speciaal door Fleur gemaakt :-)
50 Ways to blow your candles ;-)

Mijn creatieve vriendin Céline heeft ons huis geschilderd
Ze kennen mij goed!
Een halve eeuw, dat klinkt lang hè vinden jullie ook niet? Terwijl ik dit schrijf ben ik nog steeds 49 maar op de 16de april niet meer. Sommige mensen hebben moeite met hun leeftijd, ik niet, nooit gehad, en denk niet dat ik het zal krijgen. Maar 50 jaar is toch wel iets om bij stil te staan. Mijn 50ste wilde ik graag vieren met de mensen die mij dierbaar zijn, in het verleden en heden. Wij wonen nu sinds maart 5 jaar in Sigogne en hebben er ons altijd heel welkom gevoeld en hebben inmiddels veel vrienden en wat is er nu leuker om dat met elkaar te vieren (jammer genoeg konden niet alle Nederlandse vrienden komen) in ons favoriete restaurant.  Gisteren, 14 april, was het dan eindelijk zo ver; we waren er sinds januari mee bezig. In samenspraak niet alleen het menu samenstellen,maar ook een goede disk-jockey moest er geregeld worden. Gelukkig hebben we in dat punt ook alle vertrouwen gesteld in www.auberge-de-conde.net die met een hele prettige/goede dj kwam! Mijn 50ste heb ik dan ook 'knallend' in en uitgeluid en het was precies hoe ik het wilde. Natuurlijk geen feest zonder mijn moeder en gelukkig kon zij er ook bij zijn. Wij hebben allemaal genoten van het eten, het gezelschap, de muziek en ook de kinderen die spelletjes hadden bedacht.  Hierbij een impressie, maar meer foto's op facebook.

Fanatiek hoor!

Album met professionele kiekjes gemaakt door Terry Keep, een van de vele mooie cadeaux die ik heb gekregen.

La danse des serviettes
Lekker swingen

Ma en Terry

5 opmerkingen:

Jan zei

Hey Franca, ik denk dat ik de eerste ben die je een gelukkige 50°verjaardag wens op je verjaardag zelf !
Maak er een fijn feest van op de eerste dag van de rest van je leven en doe er nog maar 50 gezonde bij !

Anoniem zei

Hoi Franca,
Van harte Gefeliciteerd met je 50e verjaardag en welkom bij de club.

Vele jaren in gezondheid en geluk gewenst.

Michel en Anja

Anoniem zei

Van harte gefeliciteerd met je verjaardag. Zo aan de fotoreportage te zien ging het er gezellig aan toe. Mijn 50e vierde ik ook in een restaurant met familie en vrienden, speciaal vrienden die ik al lang niet gezien had. Alleen geen zang en dans. Nog vele jaren in geluk en vooral gezondheid.
WR1944 uit Allentown

Anoniem zei

Dag Franca,
Ik ben inmiddels weer terug in het koude België maar met wel een heel mooi souvenir van afgelopen zaterdag.Het was een geslaagd feest. Super lekker gegeten (zeg het nog maar even aan G en S)een goede sfeer en natuurlijk gedanst. De buren zullen blij geweest zijn toen het afgelopen was en ze weer rustig konden slapen. Veel liefs en tot spoedig
Ing.

Au Bellefleur zei

Hartelijk bedankt voor jullie felicitaties. We kunnen met heel veel plezier terugkijken naar een fantastische avond.