maandag 2 januari 2012

Normaal

De december maand is voor de meeste mensen een gezellige, zo ook voor ons. Het huis in Kerstsfeer, want zoals jullie eerder konden zien, maken we daar vrij veel werk van en nu is het weer lekker opgeruimd en 'normaal'. Darren is vanmorgen vroeg met de auto vertrokken en heeft terwijl ik dit schrijf nog een lange weg te gaan. Fleur ligt nog op 1 oor en gaat morgen weer naar school en dan gaat het gewone leven weer door.


Met Oud en Nieuw hadden we vrienden bij ons uitgenodigd en de foto's geven een leuk beeld van een gezellige avond. We hadden een menu via een traiteur samengesteld en dat was boven verwachting erg goed en voor de kinderen een aparte tafel om te racletten. Dan is het voor iedereen feest!

Ook hebben we onze wintersport vakantie besproken en helemaal leuk is het dat mijn moeder meegaat. Voor haar is het de 1ste vakantie in de sneeuw en ze heeft er enorm veel zin in. De ski-spullen zijn inmiddels al te voorschijn gehaald en moeten gepast worden al heb ik weinig hoop dat er nog een ski-broek zal passen, dus maar even sparen voor nieuw. Het leuke is dat er ook sledetochten met husky's gemaakt kunnen worden en jaren geleden hebben Darren en ik dat gedaan in Lapland en dat vonden wij toen heel bijzonder. We hebben een gezellige B&B gevonden in een dorpje in het Massief Centraal, waar we ook kunnen borrelen aan de bar en 's avonds kunnen eten.

5 opmerkingen:

Jan zei

Vooreerst eengelukkig en gezond nieuw jaar. Fijn te horen dat het ook je moeder terug goed gaat, geef haar van ons een dikke knuffel en wens haar ook nog vele jaren.

Jan zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Jan zei

ja twee maal hetzelfde plaatsen is ook niet je dat...

ineke zei

klinkt leuk die vacantie!!!!
En niet skieen is OK, als er maar wel leuke wandel mogelijkheden zijn!

Karine zei

Beste wensen voor 2012, de vakantie belooft heel leuk te worden, je moeder erbij en voor de rest genieten!!!!!