woensdag 21 december 2011

21-12-2001 - 21-12-2011

Ja jullie lezen het goed vandaag 10 jaar geleden zijn Darren en ik getrouwd.
Het was geen stralende dag maar dat heeft gelukkig geen invloed gehad op de afgelopen 10 jaar. 's Middags zijn we getrouwd in het Oude Raadhuis in Oud-Beijerland, alwaar wij onze beste vrienden konden ontmoeten en begroeten. Een zeer persoonlijk en uitgebreide speech werd gehouden door de ambtenaar waarin zij zelfs ook nog de Engelse gasten noemde. Daarna waren alle gasten uitgenodigd bij ons thuis in Mijnsheerenland voor Champagne, gebak en hapjes, waarna we met allen het huwelijksdiner genoten in Chalet Suisse in Rotterdam.
We mogen zeggen dat we 10 vette jaren hebben gehad en gaan vrolijk en vol verwachting op naar de volgende!
De foto's spreken voor zich, alhoewel we inmiddels wel wat ouder, dikker en rimpeliger zijn geworden.

9 opmerkingen:

René van Gellekom zei

Wat leuk die foto's Franca en jij en Darren van harte gefeliciteerd met deze mijlpaal en dat er nog maar veel mogen volgen

Judith zei

Heej Franca, van harte met jullie 10-jarige trouwdag, nog vele goede en vooral gezonde jaren toegewenst....ehmmm...Nol en ik zijn morgen 9 jaar samen.....nee, niet getrouwd! ;-) Liefs Judith xxx

Marrylies zei

Dear Franca & Darren,
A decade together, that's quite something these days! From the bottom of my heart: I hope and wish you lots of happiness in the fourty years yet to come, together with Fleur and in good health of cours.
Enjoy the family life and even if you sometimes don't (which is quite normal I think): family is always there in times of trouble (even if they cause it ....;)
Lots of love, Marrylies.

Jan zei

Van harte gelukgewenst met dit "tinnen" huwelijksjubileum. We wensen jullie drietjes dan ook nog vele gelukkige jaren in een stralende gezondheid.

Franca zei

Dank jullie wel voor jullie lieve reacties. We gaan er weer voor!

Liefs,
Darren en Franca

Kristel Holsbeek zei

Van harte proficiat en doe er nog maar een paar tientallen bij hé!!

Albert y Mara fotolog zei

Even niet bij je langs geweest, maar ook namens Albert feliciteer ik jullie van harte met jullie 10-jarig huwelijksfeest (op nine eleven 2011 was het voor ons 40 jaar) en wensen jullie ook voor de komende 10 jaar veel geluk en gezondheid toe.
Groetjes
Mara

Anoniem zei

Elk jaar aan gedacht en een kaartje gezonden,maar in 2011 10 jaar en nu ....

sorry,maar heel veel geluk samen en op naar de 25 jaar.

Proficiat Michel en Anja

Au Bellefleur zei

Ook hartelijk dank voor de recentere ontvangen felicitaties.