zondag 10 april 2011

We love curry

Karen en Sarah
Het voorgerecht


Trevor


Chicken

Squid

Bombay potatoes

Girls just wanna have fun

Pavlova met aardbeien
Wij zijn dol op Indiaas eten en met ons legio Engelsen waaronder vrienden die zich ook in de Charente hebben gesettled. Gisterenavond waren we uitgenodigd bij Karen en Russel met dochtertje, hond en kat (dus Fleur zat op rozen), samen met andere vrienden Sarah en Trevor voor een curry. Nu ken ik Karen en haar kookkunsten en weet ik dat een Indiaas restaurant bij haar verbleekt. Eerder hadden we al eens een Thaise curry (heel heel pittig) bij hun gegeten. We begonnen met het voorgerecht, allerlei gerechtjes, buiten op het terras aan het zwembad om daarna binnen het diner te vervolgen. Hierbij wat foto's van wederom een zeer geslaagde avond! Merci beaucoup!

3 opmerkingen:

René van Gellekom zei

Dat ziet er heerlijk uit. Veel Engelsen zijn zo verzot op curry dat het bijna het nationale voedsel is.

fotolog Albert y Mara zei

De lucht al doet ons niet goed worden. Beneden ons in Spanje hebben wij zo'n Pak/Indian restaurant genaamd Punjab. Heel vaak doen we de ramen dicht want de geur van dit soort eten ligt ons niet. Het stikt er trouwens wel van de Engelsen in dat restaurant.
Fijn weekend Franca.

Kristel Holsbeek zei

Hmm dat ziet er allemaal zo heerlijk uit...hmm ik hou van thais eten. Indian heb ik nog niet geprobeerd (moet dan ook een goed restaurant vinden met vrienden die er iets van kennen hé;-))