zondag 4 oktober 2015

We zijn er nog hoor


Vanaf de Markthal in Rotterdam
Plafond van de Markthal in Rotterdam

Op een terras in Meschers

Op de deur van een Galerie in Talmont
Paella buren middag bij Candido en Nicole
Het schaamrood staat op mijn kaken omdat het alweer februari was dat ik voor het laatst schreef. Dit heeft ook te maken door facebook omdat je daar ook wel dingen schrijft die je bezig houden, waardoor bloggen er vaak bij inschiet. Ik ga geen beloftes doen die ik niet kan nakomen, maar zal m'n best doen. In de herfst en winter periode ben ik niet zo vaak buiten in de tuin te vinden, dus dat zal ook wel helpen om wat meer achter de laptop te kruipen.
Er is niet zo veel gebeurd in een half jaar eigenlijk. Sinds m'n gebroken schouder hebben we de werkzaamheden in de B&B weer opgepakt, maar het is erg rustig geweest, maar we hebben ook geen reclame gemaakt...eerst maar eens zien wat ik wel/niet kan. Gelukkig heb ik nog steeds mijn hulp die wekelijks komt en heel flexibel is in dagen / tijden mocht het zo zijn dat ik wil wisselen ivm gasten. Daar ben ik erg blij mee. Darren reist nog steeds in de week half Engeland door en in het weekend is hij thuis. Fleur zit inmiddels in de 4me (3de klas middelbare school) en ze doet het uitstekend. Met prachtige rapporten komt ze thuis als beste van de klas. Ze is in mei naar Duitsland geweest voor een week, in Lautertal, als onderdeel van een uitwisselingsprogramma met een Duitse school. Dat is erg leuk geweest en zeker ook leerzaam. Voor moeders wat minder, maar gelukkig kon ik via foto's wel het één en ander zien. Het Duitse meisje is natuurlijk ook een week bij ons geweest. Fleur rijdt ook nog steeds paard, alleen sinds september bij een andere manege omdat de manege in de buurt vanwege financiële problemen enkel nog pensionpaarden houdt. De nieuwe manege is wel een half uur rijden (de oude 7 minuten), maar het niveau in de groep is hoger en je komt ten slotte om te leren.
Van de zomer zijn we met m'n moeder weer een week naar Texel geweest. Heerlijk weer in hotel de Bosrand in De Koog, tegenover de manege, waar ze nu ook een strandrit heeft gemaakt. Ik kan het me zo helemaal voorstellen want ik vond het ook heerlijk om buiten te rijden en zeker keihard in galop op het strand.
We hadden plannen om een zwembad te plaatsen, maar helaas moet dat plan nog even wachten omdat ik een aantal forse behandelingen (kronen) bij de tandarts heb. Dit jaar blijven we met Kerst en Oud & Nieuw thuis en komt m'n moeder met Kerst naar ons. Ook wel weer leuk om alle versieringen te voorschijn te halen.
Nog even wat foto's zoeken en dan zijn jullie weer bij.
Paasweekend in Fouras
Borrel met onze Franse vrienden

In Stobbe met René, Anita en Bob van Gellekom

Op Texel

Op Texel

Onderweg op de boot naar Texel

Geen opmerkingen: