donderdag 19 augustus 2010

Altijd wat te doen in Au Bellefleur
Hebben jullie me gemist? Ja...Mooi zo.....dat is dan wederzijds. Maar soms lukt het gewoon een tijdje niet om te bloggen. De afgelopen weken zijn omgevlogen. Mijn moeder was er, is net weer thuis zonder vertraging. We hebben hele leuke tochtjes gemaakt, gasten verwend, gekookt, uit eten, etentje bij Franse vrienden, gevaren, gedisco-ed, pony rijden, gasten getracht weer op te voeden, leuke gasten, voor de 4e keer naar Chateau des Enigmes (in krap 1 jaar tijd), Darren's verjaardag en vergeet ook vooral de was, strijk, vaatwasser en schoonmaak niet en zelfs naar de kapper! Het enige dat minder leuk was, was dat Fleur naar de tandarts moest, maar ook dat hoort bij groter worden (geen foto van!).

Wat foto's ter illustratie.

7 opmerkingen:

Kristel Holsbeek zei

Amai jullie hebben echt niet stilgezeten;-))

René van Gellekom zei

Lieve vriendin. Fijn dat je weer een beetje tijd hebt voor het web. Leuke foto's ook. Jullie hebben duidelijk plezier en dat is goed.

Jan zei

Ja zomer in een B&B, daar moeten de mouwen opgerold worden. Zeker wanneer je de lat hoog legt. Fijn te horen dat het druk is geweest want daar doe je het ten laatste voor. Wensen jullie nog een fijn seizoens einde.

Anita zei

Natuurlijk hebben we je gemist ;-)
Fijn dat we je weer eens "zien" hihi x

Anoniem zei

Geen bericht is goed bericht zeg ik altijd maar.

Ja natuurlijk hebben we je gemist. Iedere dag even kijken op de blog en steeds maar die auto.

En nu blij met een nieuw stukkie..:-)

Goed te lezen dat jullie het druk hebben, komt er weer brood op de plank..

Leuke foto's b.t.w.


Groetjes en dikke kussen van ons.

Ellie en de rest.

fotolog Albert y Mara zei

Je vraagt: "Hebben jullie me gemist?" Ja en neen, want wij begrijpen 200% dat het juist deze tijd druk is in je B&B en dat de schoorsteen moet roken. Je gasten hebben vakantie en jij bent hard aan het werk. We blijven je volgen want voor ons is het bijna tijd om te vertrekken naar Andalucia.
Nu vanuit een regenachtige 'dolfijne' stad
Saludos
Albert y Mara

Myriam zei

Wij begrijpen het helemaal Franca! Hier is het soms ook van moetes om iets op de blog te zetten, altijd maar druk en als we dan even tijd hebben is er niet altijd de goesting om te bloggen.. Maar toch blij dat je weer iets van je laat horen!