maandag 26 juli 2010

Komkommertijd in Blogland


Leukedingendoen! Zoals jullie gemerkt hebben, blog ook ik minder deze weken dan anders. Niet alleen vanwege gasten, maar ook de schoolvakantie van Fleur en natuurlijk vertoef ik meer buiten dan binnen. Natuurlijk ben ik nog wel achter de pc te vinden, maar bloggen heeft dan niet de hoogste prioriteit. Middels de foto's een kort impressie wat we allemaal gedaan hebben! Ja ja veel eten, drinken, zwemmen..kortom vakantie!

3 opmerkingen:

Anita zei

Nouh volgens mij is het inderdaad veel eten en veel drinken ;-) Begin zowat te kwijlen. Heb zo'n zin in iets lekkers maar ben al een tijdje op een (vrijwillig) streng dieet hihi

GENIET maar maar volop van alle leuke en lekkere dingen des levens !!!
Dikke kus

Jan zei

Hier vallen de moppen al eens weg op 't blog dezer dagen. Hoewel voor morgen heb ik een grandioze Hollandermop via mail binnengekregen. Neen ik vertel niks... je moet maar even langskomen bij Bas & Belle...
Ook bij ons veel volk over de vloer, geen betalende maar allemaal vrienden en familie. Ze kennen stilaan de weg naar de Charente blindelings.

fotolog Albert y Mara zei

Zeg dat wel "Komkommertijd in web-log-land". Er zijn zelfs van die "sukkels" die dan maar stoppen omdat ze geen inspiratie meer hebben.
Loggen is geen must, neem af en toe je rust. En in jouw geval in de maanden juni, juli en augustus moet bij jou de schoorsteen roken t.a.v. de bezettingsgraad van je B&B.
Sterkte en we komen wel weer eens langs.
Groeten van ons