donderdag 24 juni 2010

Vlieg er eens uit in St George de Didonne

Dinsdagavond werden we getrakteerd door Trevor en Sarah op een diner, als dank voor het vele werk dat ik voor hen heb gedaan. Trevor en Sarah waren ooit onze gasten in Au Bellefleur en sinds kort wonen ze vlak bij, maar hebben nogal wat tegenslag (gehad). En waar kun je lekkerder eten dan in Condé?

Wat een zalige dag hadden wij woensdag aan het strand van St George de Didonne. De temperatuur was ongeveer 26 graden en er stond een zalige wind waardoor het prima uit te houden was. Het duurde even voordat we echt op weg waren, want we konden de klapstoelen niet (meer) vinden en de tijd dat ik met m'n billen in het zand zat, is voorbij. Op weg naar het strand, gestopt in Cognac waar we wel 5 winkels hebben afgelopen om stoeltjes te kopen. Of ze waren er niet, of ze waren erg duur. (Gat in de markt!!!). Uiteindelijk gaven we het maar op en hebben we toch nog stoeltjes kunnen kopen bij een souvenierswinkel aan de boulevard voor een redelijke prijs (nou ja bij Blokker betaal je 15 euro minder per stoel volgens mij!). Jammergenoeg kun je hier geen stoelen/ligbedden huren. Gewapend met stoelen en een nieuwe vlieger, vlieger nummer 5 maar nu een duurdere uitgave, voor Fleur zaten we aan de vloedlijn. Fleur was niet meer te houden en wilde al snel de zee in. Om beurten zijn Marrylies en ik met haar meegegaan. Gevliegerd hebben we ook en toen ging ook deze vlieger stuk. Op de weg terug naar de auto hebben we er wat van gezegd bij die winkel en kregen we direct een nieuwe. Wat een heerlijke dag was dit.

Ook Marrylies (van haar heb ik de foto's geleend!) heeft wat geschreven op haar blog. Zie http://marryliesonthemove.blogspot.com

2 opmerkingen:

Anita zei

He lief mens, het lijkt wel alsof je vakantie aan het vieren bent :-) hihi GEZELLIG xxx

Marrylies zei

Dat is ook een beetje zo hoewel we vandaag best veel hebben gedaan; een enorme partytent opzetten bij 38 graden in de schaduw.... Noem dat maar vakantie! :)